Search for:

KONTAKT

Qendra për Kërkime dhe Komunikim Politik (CRCP)
F.P.
Mk-1000 Shkup,  Maqedonia e Veriut

Telefon: +38944330777

e-mail: info@crpc.eu

DEPARTAMENTI PĒR STUDIME STRATEGJIKE

Përgjegjës i Departamentit Juridik

Mr. sci. Alil FETAI

Tel: +38970912415
e-mail: fetai@crpc.eu

DEPARTAMENTI I MARKETINGUT

Përgjegjës i Departamentit të Marketingut

Nebojsha ARSIÇ

e-mail: arsic@crpc.eu

Tel:+38978331200

 

Contact Us
First
Last

 

DESKU NDIHMĒS 24/7

Nëse keni ndonjë pyetje, porositni një bisedë falas me konsulentin tonë