Search for:

Hulumtimi i opinionit publik: Zgjedhjet Lokale 2021

0 0
Koha e leximit:40 seкondа

Qendra për Kërkime dhe Komunikim Politik (CRPC) ka realizuar një anketë, në prag të zgjedhjeve lokale të 17 tetorit.
Bëhet fjalë për anketë të realizuar “sy më sy” me 1231 të anketuar në kontakt të drejpërdrejt sipas metodës të rastësishme.

 

 

 

Anketa është realizuar në komuna të caktuara të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke patur gjithnjë në konsideratë përbërjen etnike, numrin e votuesve , gjininë, moshën, përgatitjen shkollore si dhe si dhe shpërndarjen gjeografike. Anketa është realizuar në periudhën nga 19 shtator deri më 27 shtator 2021.

 

 

Rezultatet e anketës së realizuar , bashkë me përpunimin të dhënave do të prezantohen ditëve në vijim në platformën Online të Qendrës për Kërkime dhe Komunikim Politik (CRPC)  www.crpc.eu ; www.crpc.mk , si dhe në mediat elektronike të vendit.

… SË SHPEJTI

 

 

Rreth Autorit të Postës

crpc

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %