Истражување на јавното мислење – АВГУСТ, 2022

0 0
Read Time:33 Second

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА РЕЗУЛТАТИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Демографија

 

 

 

 

 

 

 

Методологија

 

 

 

 

 

 

 

 

За која листа на Советници од политичките партии и независните листи ке гласате  на 20 Август

 

 

 

 

 

 

 

 

Доколку парламентарни избори се одржуваат утре, за која партија политичка партија би гласале?

 

 

 

 

 

 

 

 

Во кој од лидерите на политичките партии имате најголема доверба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %