Search for:

За која листа на Советници од политичките партии и независните листи ке гласате на 20 Август Live

 • СДСМ
  5% 5 / 84
 • ДУИ
  1% 1 / 84
 • Движење БЕСА
  10% 9 / 84
 • Алијанса на Албанците
  1% 1 / 84
 • ДПА
  1% 1 / 84
 • Граганска Инициатива
  3% 3 / 84
 • Друга партија
  2% 2 / 84
 • ВМРО ДПМНЕ
  73% 62 / 84