Search for:

За кој кандидат за градоначалник за Општина Куманово ќе гласате на 31 октомври Ended

  • Оливер Илиевски - СДСМ
    53% 4.4k / 8.3k
  • Максим Димитриевски - Независен кандидат
    47% 3.9k / 8.3k